Leopard kampvogn 2A6 - R/C 1/16 model (Skaffevare)

6.050,00 DKK
6.999,00 DKK
Du sparer: 949,00 DKK

Dette er en skaffevare (dvs. ingen returret! !)

1/16 R / C Leopard 2 A6

Bredt anerkendt som den bedste moderne kamptank (MBT) introducerer Tamiya den nyeste tyske Leopard 2-tank, Leopard 2 A6, til 1/16-skala R / C-tankserien.

Denne model leveres med DMD Unit T-07 til ægte bevægelse, belysning og digitale lydeffekter. For yderligere at forbedre realismen, er lydeffekter som motorstart, nedlukning, acceleration, opladning etc. blevet optaget digitalt fra den rigtige tank. Tamiya største R / C tank nogensinde, det er ligesom at køre den rigtige ting!

Model/varenr.: 8800420589

Udviklet DMD enhed
T-07 DMD-enheden giver 1/16 R / C Leopard 2 A6 med flere funktioner end nogen anden Tamiya R / C tank. T-07-enheden matcher motorlyd (som er optaget digitalt fra en rigtig MB873-Ka501 turboladet dieselmotor) med tankbevægelser og styrer forskellige lynkombinationer, der aktiveres nemt med senderen. Turret rotation, pistol højde og fyring lyder også tilføje til realismen af ​​denne model.

T-07-enheden og 7,2 V-batteriet er monteret i tårnet for nem og hurtig tilgængelighed.

 Synkroniseret lys og lydeffekter
R / C Leopard 2 A6 er udstyret med en lyd højttaler enhed monteret i midten af ​​skroget. Et xenon flash-rør bruges til at gøre pistolfyring mere overbevisende. Ved affyring går hovedpistolen tilbage og går så glat tilbage til sin startposition takket være en gearkasse monteret i tårnet. Selvfølgelig er disse handlinger kombineret med lydeffekter, som er optaget digitalt fra den aktuelle tank.

Om Leopard 2 A6

Tysklands Leopard 2-tanke anvendes af mere end 10 europæiske lande, og er en perfekt balance mellem brandkraft, beskyttelse, mobilitet og tilgængelighed. Med Leopard 2A5 betragtes som den mest kraftfulde tank i verden med overlegen beskyttelse og brandkraft, har den seneste Leopard 2, 2A6, et endnu stærkere våben system.

Leopard 2A5 fremhævede udskiftelig kileformet rustning på tårnet, forbedret PERI-R 17 panorama Commander sigt med termisk vision, spalforing på tårnets indre for beskyttelse mod splinter, elektrisk styring og stabilisering af systemet for nem vedligeholdelse og reduceret støj, GPS navigationssystem, elektro-pneumatisk førerluge og et CCD kamera monteret på bagsiden af ​​tank til højhastighedskørsel.

Leopard 2A6 fremhævede forbedret ildkraft, herunder en 55 kaliber 120 mm glatbore hovedpistol ved hjælp af kinetisk energi LKE II ammunition til højere mundfartshastighed og dødelighed. 2A6 har været ansat af den tyske 403 tank bataljon siden marts 2001, og er planlagt til at erstatte alle tyske 2A5 tanks inden 2006.

Brugen af ​​2A6 fortsætter med at spredes over hele Europa med Nederlandene, Spanien og Grækenland, der vedtager 2A6 for deres vigtigste kamptank. Med fortsatte forbedringer fortsætter 2A6 med at sætte nye standarder som verdens bedste MBT.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: